Cel mai ieftin laptop cu SSD – Asus Aspire TimelineUltra M3

Adaugat la data de: 18 Iulie 2012 Nu sunt comentarii

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
Pret estimat: 3450 LEI

Asus Aspire TimelineUltra M3

Asus Aspire TimelineUltra M3

Asus Aspire TimelineUltra M3 este cel mai ieftin laptop care are un SSD printre componentele acestuia. Asus il recomanda ca fiind ultrabook, dar tinand cont de dimensiunea si greutatea acestuia mai degraba intra in categoria laptopurilor.

Ecranul cu diagonala de 15.6 inchi alaturi de placa video dedicata GeForce de 1GB RAM ofera imagini superioare si poate reda filme sau jocuri la o calitate ridicata. Aceeasi pereche de componente ecran + placa video dedicata ofera un suport sporit aplicatiilor de tip multimedia (editare poze, editare video etc)

La capitolul performante, Asus Aspire TimelineUltra M3 ne incanta cu procesorul Intel Core i3 de 1.4GHz, hard disk-ul de 500GB pentru stocare si Solid State Drive-ul (SSD) de 20GB – care ofera o viteza de acces impresionanta si o liniste deplina la operare.

Nici aspectul nu este de dat la o parte: cu o grosime de doar 20 mm si greutatea de 2.3 kg il transforma intr-un laptop modern si usor de transportat.

Asus Aspire TimelineUltra M3 mai include o unitate optica (DVD-RW), baterie ce poate sustine pana la 8 ore de functionare, USB 3.0, HDMI, tastatura numerica, sistem de operare Win 7 pe 64 biti.

Vezi oferta pentru Asus Aspire TimelineUltra M3

HP ENVY Sleekbook

Adaugat la data de: 14 Iunie 2012 Nu sunt comentarii

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Pret estimat: 3200 LEI

HP ENVY Sleekbook

HP ENVY Sleekbook
Mi-au placut intotdeauna inovatiile in IT si gadgeturile, iar ultrabookurile se incadreaza intr-un nou segment pe care il urmaresc cu tot mai mult interes.

In goana mea dupa informatii si noutati din segmentul ultrabookurilor am gasit HP ENVY Sleekbook – un ultrabook nou-nout de la HP.

HP ENVY Sleekbook se incadreaza perfect in categoria ultrabook cu dimensiunile lui foarte reduse, carcasa foarte subtire (19,8 milimetrii) fara a face rabat de la performante.

Sleekbook-ul de la HP, are o greutate de numai 1,8 kg (ceea ce il face un laptop ultrausor) si o autonomie de pana la 8 ore.

Cand sunteti pe drum, doriti calcul rapid, fiabil, usor. Iata-l: ultrausor – numai 1,8 kg – este modelul absolut. Incarcati rapid si lucrati pana la 8 ore fara reincarcare.

“Calitatea” este cuvantul cheie care reprezinta ultrabookul HP ENVY Sleekbook, de aceea producatorii au ales sa includa un sistem audio performant si la moda la ora actuala – Beats Audio. Sleekbook incorporeaza un subwooferul si 2 difuzoare stereo astfel incat sa ascultati muzica asa cum a fost ea conceputa de artisti. Difuzoarele sunt integrate in monitor iar muzica este proiectata direct spre utilizator.

Datorita faptului ca are o carcasa construita din aluminiu dispersarea caldurii se face mult mai repede. La racirea rapida si pastrarea unei temperaturi optime in carcasa mai participa si inteligenta cu care au fost asezate componentele si orificiile de ventilatie. Tehnologia HP CoolSense lucreaza permanent pentru a asigura o temperatura cat mai potrivita pentru o operare eficienta.

Daca inca nu sunteti convins de tehnologia incorporata in ultrabookul HP ENVY Sleekbook, va ma spunem si faptul ca datele stocate pe hard sunt mult mai in siguranta cu HP ProtectSmart – aceasta tehnologie are un accelerometru incorporat ce franeaza automat hard diskul daca scapati laptopul pe jos sau faceti miscari bruste cu acesta. Infranarea hard discului diminueaza pagubele produse de un impact, iar datele stocate sunt in siguranta.

Vezi oferta pentru ultrabookul HP ENVY Sleekbook

Lenovo IdeaPad U300S

Adaugat la data de: 2 Mai 2012 Nu sunt comentarii

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Pret estimat: 4410 RON

Lenovo IdeaPad U300S

Lenovo IdeaPad U300SDin punctul nostru de vedere laptopurile tip Ultrabook sunt viitorul in materie de unelte de lucru – toate datele se vor muta in cloud, iar Ultrabook-ul va ramane doar unealta cu sistemul de operare unde se fac operatiuni complexe.

Ultrabook-urile merg pe ideea de a avea un laptop ultra portabil, ultra usor, ultra subtire, ultra ORICE… de aici si numele de ULTRAbook 🙂

Toate ultrabookurile sunt laptopuri foarte performante, cu procesoare puternice, RAM mult, hard disk foarte rapid si foarte usoare.

Lenovo IdeaPad U300S pastreaza toate caracteristicile unui ultrabook in toata regula: are un procesor Intel Core i5 de 1.6GHz, 4GB DDR3, hard disk tip SSD de 128GB, USB 3.0, HDMI, camera web si numai 1.32 kg.

Vezi oferta pentru ultrabookul Lenovo IdeaPad U300S.