Mobilitate pentru mini laptopul tau cu un router wireless

Adaugat la data de: 22 Aprilie 2010

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Cand spui mini laptop spui mobilitate, de aceea o conexiune la internet prin intermediul unui router wireless iti va da mobilitatea de care ai nevoie.

Un router wireless este usor de configurat pentru orice conexiune de internet prin cablu, practic rolul router-ului este de a imparti conexiunea la internet la mai multi utilizatori prin diferite canale (LAN sau Wireless). Deasemenea atunci cand aveti si un calculator desktop (PC) si un mini laptop sau laptop puteti beneficia de avantajele unui router wireless impartind aceeasi conexiune la internet fara a mai fi necesara achizitionarea unui alt abonament.

Avantajele unui router wireless sunt nenumarate, chiar si pentru un home user, mai ales ca pretul acestora a scazut, iar cu 100 lei iti poti achizitiona un router wireless de o calitate buna.

Recomandarea noastra:

Mobilitate pentru mini laptopul tau cu un router wirelessRouterul DIR-600 Wireless 150 de la D-Link vă permite să partajaţi conexiunea dvs. de Internet într-un mod foarte sigur şi eficient din punct de vedere al costurilor. Odată ce v-aţi conectat, mai multe persoane din locuinţa dvs. se vor putea conecta simultan la Internet, vor putea efectua chat-online sau să partajeze muzică, fotografii şi documente.

Uşor de instalat – În doar câteva etape simple, utilizatorul va stabili conexiunea, configurând setările reţelei wireless, securitate şi conectare la ISP.

Taguri:     Categorii: Accesorii

Lasa un raspuns